Deegschrapers

Nieuw product

Verplaats, vouw, snij, til, weeg en vorm je deeg met deze flexibele en sterke schrapers. Verkrijgbaar in drie afmetingen.

Meer details

Op voorraad

€ 3,95 incl. BTW

Meer informatie

We gebruiken deze deegschrapers voor het verplaatsen, snijden, vouwen, tillen, wegen en vormen, alles wat je maar wilt doen met je brooddeeg. We gebruiken ze ook om onze werkbank schoon te vegen. Na bijna 4 jaar intensief gebruik nog even sterk en flexibel. Een echte aanrader, vooral als je werkt met natter en zwaarder deeg, ook voor wat grotere hoeveelheden. Wij prefereren deze kunststof versie omdat ze je werkblad niet beschadigen, makkelijker vast te houden zijn, licht aanvoelen en een breder blad hebben. Het kleinste, zeer flexibele krabbertje werkt perfect om de restjes deeg uit je kom te halen en is ideaal voor het snel schoonvegen van je werkbank.

De schrapers kunnen als brievenbuspost verzonden worden.

Recensies

Kwaliteit 
30-10-2016

Deesgschraper

Handig ding, vandaag voor het eerst gebruikt voor het rekken en vouwen, hanteren van kleverig deeg wordt, zeker in de beginfase erg makkelijk. (na wat rekken en vouwen kon ik het ding weer terzijde leggen en overgaan tot "slap and fold) Fijn ding dus ook aanrecht bijna schoon na deeg maken.

Schrijf uw recensie!

Schrijf uw recensie

Deegschrapers

Deegschrapers

Verplaats, vouw, snij, til, weeg en vorm je deeg met deze flexibele en sterke schrapers. Verkrijgbaar in drie afmetingen.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...