Wie is Weekend Bakery?

Wij zijn Ed en Marieke, enthousiaste thuisbakkers. Samen zijn we al meer dan 20 jaar op zoek naar lekker eten en vooral goed brood. Wij delen ons zelfgebakken brood en onze bakrecepten graag met vrienden en familie en iedereen die onze liefde deelt. We zijn vooral enthousiast over de 'artisan' manier van bakken met oude technieken, veel tijd en de beste ingrediënten.

Wij zijn trots op ons aanbod aan broodbak-tools, perfect voor enthousiaste thuisbakkers en kleine bakkerijen. Al onze broodbakspullen worden overigens gemaakt binnen de Europese Unie en zijn van de hoogste kwaliteit. Wij testen en  gebruiken de producten in onze shop zelf en weten zo uit eigen ervaring dat ze goed werken. En ook voor zoete bakkers hebben we origineel bakgereedschap. We zijn een familiebedrijf en houden het graag klein en fijn.
Kom kijken en laat je inspireren om zelf te bakken!

Ed & Marieke

PS: Ook leuk om te weten wellicht, onze website met tips en recepten www.weekendbakery.com is compleet vrij van advertenties en (verborgen) commerciële samenwerkingen. Het is puur Ed en Marieke met hier en daar een bijdrage van een bevriende bakker.

Contact informatie
Vragen, opmerkingen, complimenten of suggesties? We horen graag van je. Schroom niet, klim in je pen of toetsenbord en schrijf het ons via info@weekendbakery.com of gebruik het contactformulier. We zorgen ervoor dat je snel een reactie ontvangt.

Heeft u interesse in grotere aantallen van een product? Vraag het ons en wij sturen graag een passende offerte!