Over ons

Wij zijn gepassioneerde thuisbakkers. Samen zijn we al meer dan 20 jaar op zoek naar lekker eten en vooral goed brood. Wij delen ons zelfgebakken brood en onze bakrecepten graag met vrienden en familie en iedereen die onze liefde deelt. We zijn vooral enthousiast over de 'artisan' manier van bakken met oude technieken, veel tijd en de beste ingrediënten.

Wij zijn trots op ons aanbod aan broodbak-tools, perfect voor enthousiaste thuisbakkers en kleine bakkerijen. Al onze broodbakspullen worden overigens gemaakt binnen de Europese Unie en zijn van de hoogste kwaliteit. Wij testen en  gebruiken de producten in onze shop zelf en weten zo uit eigen ervaring dat ze goed werken. En ook voor zoete bakkers hebben we origineel bakgereedschap. We versturen onze producten naar bakkers over de hele wereld. Kom kijken en laat je inspireren om zelf te bakken!

Ed & Marieke

Croissants

Contact informatie
Vragen, opmerkingen, complimenten of suggesties? We horen graag van je. Schroom niet, klim in je pen of toetsenbord en schrijf het ons via info@weekendbakery.com of gebruik het contactformulier. We zorgen ervoor dat je snel een reactie ontvangt.

Heeft u interesse in grotere aantallen? Vraag het ons en wij sturen graag een passende offerte!