Onze algemene voorwaarden

Indien u een bestelling plaatst bij www.weekendbakery.com verklaart u zich akkoord met onderstaande leveringsvoorwaarden.

Orderbevestiging
Zodra u bij ons een bestelling heeft geplaatst ontvangt u via e-mail een orderbevestiging. Op de orderbevestiging vindt u een overzicht van de bestelde artikelen en de kosten hiervan, inclusief eventuele verzendkosten en BTW.

Betalen
De bestelling kan direct on-line betaald worden via iDEAL. Wanneer u kiest voor “vooraf via overschrijving” dient het totaalbedrag van de bestelling binnen veertien dagen over te worden gemaakt naar onze bankrekeningnummer. De bestelling kan ook contant worden betaald wanneer de bestelling, in overleg, bij ons wordt opgehaald.

Levering
Zodra het bedrag is ontvangen, wordt uw bestelling binnen enkele dagen (mits voorradig) aan PostNL aangeboden ter verzending. U krijgt een bericht zodra uw bestelling verstuurd is. U krijgt altijd een bericht als de levering wat langer duurt dan u van ons gewend bent, met hierbij vermeld de verwachte levertijd. Na verzending van uw bestelling hebben wij geen verdere invloed meer op de bezorging ervan en zijn wij geheel afhankelijk van de leveringen en diensten van de postvervoerder. Pakket- en brievenpost wordt over het algemeen binnen 1 a 2 werkdagen aan u geleverd.

Retourneren
U heeft 14 (veertien) dagen bedenktijd met betrekking tot retourneren van uw bestelling. Binnen deze periode kunt u de artikelen aan ons retour zenden, mits deze ongebruikt en in onbeschadigde staat zijn. Wij storten het aankoopbedrag (excl. verzendkosten) binnen 14 dagen op uw bankrekening retour. Houdt u er rekening mee dat bij het retour zenden van artikelen de Algemene Voorwaarden van de desbetreffende postvervoerder gelden. De kosten voor het retour sturen zijn voor rekening van de klant. Kosten van beschadiging en vermissing zijn tevens voor uw rekening.

Klachten / garantie
Wij selecteren ons assortiment met zorg. Het kan echter altijd voorkomen dat een artikel toch beschadigd is of dat u klachten heeft omtrent het artikel. Neem dan binnen 48 uur per e-mail contact met ons op en wij zullen er alles aan doen om tot een bevredigende oplossing te komen. In principe heeft u twee jaar standaard garantie op uw product, deze gaat in bij het in ontvangst nemen van uw product.

Vervoersschade
Alle bestellingen worden door ons conform de Algemene Voorwaarden van de postvervoerder verzonden. Mocht u een beschadigde zending ontvangen dan verzoeken wij u ons hiervan binnen 48 uur na ontvangst in kennis te stellen. Er zal dan een afspraak met u worden gemaakt over het retourneren van de zending en uw producten zullen kosteloos door ons vervangen worden. Let op: verzuimt u ons in te lichten m.b.t. vervoersschade of doet u dit te laat dan vervalt uw recht op garantie. Uiteraard verzoeken wij u de Algemene Voorwaarden van de postvervoerder ook zelf zorgvuldig in acht te nemen. Indien retourzendingen beschadigd bij ons aankomen en niet conform de Algemene Voorwaarden van de postvervoerder zijn verzonden, vervalt uw garantie en behouden wij ons het recht voor u aansprakelijk stellen voor de ontstane schade. Wij bieden u de mogelijkheid de producten verzekerd te verzenden via de postvervoerder.

Overeenkomst
Indien na ontvangst van het op de orderbevestiging vermelde totaalbedrag, levering van uw bestelling niet binnen twee weken heeft plaatsgevonden, heeft u het recht de overeenkomst met ons te ontbinden en kunt u verzoeken om terugbetaling van het door u betaalde bedrag. Dit geldt uitsluitend indien door ons geen andere afspraken met u zijn gemaakt over het tijdstip van levering of als wij verzuimen u in te lichten inzake een mogelijke vertraging bij de levering van artikelen.

Prijzen
Alle op deze website vermelde prijzen worden getoond in euro's en zijn inclusief 21% BTW.

Prijsafwijkingen
Wij behouden ons het recht voor op prijsafwijkingen. Wij zullen u bij prijswijzigingen inlichten. U heeft dan de mogelijkheid de koopovereenkomst te ontbinden.

Privacyverklaring
Weekend Bakery verklaart hierbij nadrukkelijk dat alle door u verstrekte adresinformatie en persoonsgegevens uitsluitend zullen worden gebruikt ten behoeve van haar eigen administratie en informatieverstrekking. We sturen je geen ongewenste e-mailberichten. Anderen hebben geen inzage in de door jou aan ons verstrekte informatie. Persoonsgegevens worden niet doorverkocht en niet ter beschikking gesteld aan derden.

Contact
Heeft u vragen naar aanleiding van wat u op onze site gezien of gelezen heeft, dan kunt u ons een bericht sturen middels het contactformulier.

Weekend Bakery
KvK-nr: 55585310

Deventerweg 79F
7245PL  Laren Gld

T +31 (0) 573-462110
(als we er niet zijn kunt u een bericht achterlaten op ons antwoordapparaat)

Weekend Bakery
IBAN: NL38INGB0006190846
BTW: NL001884997B12

Weekend Bakery heeft GEEN winkel, afhalen kan wel, maar alleen op afspraak!