Retourneren & Service

Onze artikelen worden met de grootste zorg en aandacht gemaakt, geselecteerd en verzonden. Mocht er onverhoopt toch iets niet in orde zijn met uw artikel of bestelling, laat ons dit dan weten door ons te mailen of maak gebruik van ons contactformulier.

Retourneren
Binnen 14 (veertien) dagen na ontvangst van uw bestelling, kunt u, zonder opgaaf van redenen, de bestelling weer retourneren. Het artikel dient echter onbeschadigd, ongebruikt en in de originele verpakking, aan ons retour te worden gezonden. Wij storten het aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) binnen 14 dagen op uw bankrekening retour. De kosten voor het retour sturen zijn voor rekening van de klant. Kosten van beschadiging en vermissing zijn tevens voor uw rekening. Houdt u er rekening mee dat bij het retour zenden van artikelen de Algemene Voorwaarden van de desbetreffende postvervoerder gelden. 

Service 
Wij selecteren ons assortiment met zorg. Het kan echter altijd voorkomen dat u vragen of problemen heeft omtrent een artikel. Neem dan per e-mail (info@weekendbakery.com) met ons contact op of maak gebruik van ons contactformulier en wij zullen er alles aan doen om tot een bevredigende oplossing te komen. U heeft twee jaar standaard garantie op uw product, deze gaat in bij het in ontvangst nemen van uw product.