Schaal Nijntje - Keramiek

Nieuw product

De Dick Bruna collectie van Hollandsche Waaren is een eerbetoon aan Dick Bruna. Nog altijd wordt het werk van Dick Bruna door jong en oud bewonderd. Een onderdeel van de Dick Bruna collectie zijn de prachtige schaaltjes met Nijntje er in. Een echt collectors item! Gemaakt van mooi aardewerk met een matte buitenkant. LET OP! Dit schaaltje graag niet in de vaatwasser.
Afmeting: 15 x 6 (Ø x h) cm

Meer details

€ 39,95 incl. BTW

Meer informatie

De Dick Bruna collectie van Hollandsche Waaren is een eerbetoon aan Dick Bruna die in 2017 is overleden. Dick Bruna stond bedenker als de maker van Nijntje die zich kenmerkt door zijn eenvoudige, maar toch krachtige samenspel van lijnen en vormen. Tot op de dag van vandaag wordt het meesterwerk van Dick Bruna door jong en oud bewonderd en is Nijntje inmiddels in meer dan 50 talen verschenen. Een onderdeel van de Dick Bruna collectie van Hollandsche Waaren zijn de schaaltjes met Nijntje er in. Een echt collectors item voor de echte fans!

Dit schaaltje heeft een wit Nijntje. Gemaakt van mooi aardewerk met een matte afwerking aan de buitenkant en glanzend oppervlak en Nijntje aan de binnenkant. Met passende cadeaudoos.
LET OP! Dit schaaltje met de hand afwassen, dus niet in de vaatwasser!

Afmeting: 15 x 6 (Ø x h) cm