Linnen rijsdoek / couche 100 x 60 cm

Nieuw product


Weer verwacht rond 6 december. Dit rijsdoek of 'couche', wordt door met name Franse bakkers gebruikt om baguettes en batards te laten rijzen. Gemaakt van zeer zware kwaliteit 100% bakkerslinnen, van onbewerkte vlas. Het doek is 1 meter lang en 60 cm breed. In de rand is de naam van de maker en 'fabriqué en France' verweven. Tussen het doek heb je genoeg ruimte voor 4 broden.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 21,95 incl. BTW

Meer informatie

Dit rijsdoek, ook wel 'couche' genoemd, wordt door met name Franse bakkers gebruikt om baguettes en batards te laten rijzen. Het is gemaakt van een zeer zware kwaliteit 100% bakkerslinnen, gemaakt van onbewerkte vlas. Het doek is 1 meter lang en 60 cm breed. In de rand is de naam van de maker en 'fabriqué en France' verweven.

De broden krijgen steun van het doek en behouden hun vorm. Men gebruikt dit linnen ook omdat dit, in tegenstelling tot katoen, vrijwel niet plakt en zeer snel droogt. Tussen het doek van 100 cm heb je genoeg ruimte voor 4 broden. Na gebruik altijd goed drogen, alleen spoelen met koud water. Wordt geleverd met instructies voor gebruik.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...