Brood schietplankje

Nieuw product

Deze schietplankjes zijn gemaakt van B-kwaliteit beuken triplex. Dat betekent dat er een knoest in het hout kan zitten en wat oneffenheden (zie foto's). En daarom hebben ze ook een heel aantrekkelijke prijs. Ze zijn verder perfect voor hun doel. De plankjes zijn lichtgewicht en heel sterk.
Een lekker plankje om je brood snel en nauwkeurig in de oven te schuiven.
Werkvlak 27 x 23 cm, steel 13 cm.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 8,95 incl. BTW

Meer informatie

Deze schietplankjes zijn gemaakt van B-kwaliteit beuken triplex. Dat betekent dat een knoest in het hout kunnen hebben en wat oneffenheden (zie foto's). En daarom hebben ze ook een heel aantrekkelijke prijs. Ze zijn verder perfect voor hun doel. De plankjes zijn lichtgewicht en heel sterk.
Een lekker plankje om je brood snel en nauwkeurig in de oven te schuiven.
Werkvlak 27 x 23 cm, steel 13 cm. 

Ze hebben de juiste lengte en breedte voor zowel huishoudovens alsook de door ons gebruikte Rofco steenovens, waarin je meerdere broden op de steen naast elkaar wilt plaatsen.

Brood dat niet in een mandje rijst maar 'vrijstaand' laten wij gewoon op deze plankjes rijzen, waarna het hop...zo de oven in gaat!

Wij bestrooien de plankjes met wat semolina of rijstmeel. Deze harde korreltjes laten je brood makkelijk van het plankje 'afrollen'.

Werkvlak 27 x 23 cm, steel 13 cm.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...