Deense Deegkloppers groot - 8.5cm - donker handvat

Nieuw product

De beste! Gaat een leven lang mee. Onmisbaar voor deeg en beslag.
Spiraal-maat: Ø 6 cm, hoogwaardig rvs. Steel: walnoot gelakt beukenhout.

Je hebt van dat keukengerei waarvan je denkt 'hoe heb ik ooit zonder gekund'. Dat hadden wij met deze Deense deegklopper. Ook ideaal voor pannenkoeken- en cakebeslag en voor koekjesdeeg, cupcake icing en ...Lees onder verder...
Perfect voor no knead recepten!

Meer details

€ 12,95 incl. BTW

Meer informatie

Je hebt van die keukenattributen waarvan je achteraf denkt 'hoe heb ik ooit zonder gekund'. Dat gevoel hadden wij met deze Deense deegklopper. Ideaal voor het mengen van je (voor)deeg. Water, meel en desem meng je makkelijk tot een egaal geheel voordat je verder gaat met het echte kneedwerk. De open spiraalvorm maakt het roeren van ingrediënten tot een licht werkje en hij is in een wip weer schoon.

Ook ideaal voor pannenkoeken- en cakebeslag en fantastisch voor koekjesdeeg, cupcake icing en het glad roeren van sauzen, puree en zelfgemaakte appelmoes. We zijn blij dat we deze mooie en stevige exemplaren aan de haak hebben geslagen.

Ook perfect voor 'no knead' 'breadin5' recepten!

De steel is gemaakt van in donker walnoot gelakt beukenhout en de klopper zelf van hoogwaardig rvs. De spiraal van de rvs klopper heeft een diameter van Ø 8.5 cm. De steel is 24.5 cm lang, de totale lengte is 37 cm. Ook een origineel cadeau voor de broodbakker!

Neem gerust contact met ons op als u interesse heeft in grotere aantallen.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...