Rijsmandjes

In onze broodbakshop vind je een uitgebreide collectie rijsmandjes / bannetons. Onze rieten rijsmandjes, traditioneel de favoriet van 'artisan' bakkers, zijn van zeer goede kwaliteit en worden gemaakt in de EU. Mandjes van houtvezel werken wat makkelijker voor de beginnende bakker. Beiden gaan jaren mee en van beide soorten mag je een heel goed ...

In onze broodbakshop vind je een uitgebreide collectie rijsmandjes / bannetons. Onze rieten rijsmandjes, traditioneel de favoriet van 'artisan' bakkers, zijn van zeer goede kwaliteit en worden gemaakt in de EU. Mandjes van houtvezel werken wat makkelijker voor de beginnende bakker. Beiden gaan jaren mee en van beide soorten mag je een heel goed resultaat verwachten!

Info

Rijsmandjes Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

  • Rijsmandjes houtvezel

    Onze collectie rijsmandjes / bannetons gemaakt van houtvezel. Mandjes van houtvezel werken makkelijk en zijn eenvoudig schoon te maken en daarom ook erg geschikt voor de beginnende hobbybakker. Het bakresultaat is net zo goed als met het gebruik van rieten mandjes. Ze vormen ook de meest milieuvriendelijke optie wat betreft materiaal en vervaardiging. Al onze broodbak tools worden gemaakt binnen de EU.

  • Rijsmandjes riet

    Onze collectie rijsmandjes / bannetons van riet. Riet is traditioneel de favoriet van 'artisan' bakkers. Deze rijsmandjes zijn een met de hand gemaakt natuurproduct. Kleurverschillen en kleine variaties in uitvoering zijn dan ook normaal. Al onze broodbak tools worden vervaardigd binnen de EU.