Rijsmandjes

In onze broodbakshop vind je een uitgebreide collectie rijsmandjes / bannetons. Onze rieten rijsmandjes, traditioneel de favoriet van 'artisan' bakkers, zijn van zeer goede kwaliteit en worden gemaakt in de EU. Mandjes van houtvezel werken wat makkelijker voor de beginnende bakker. Beiden gaan jaren mee en van beide soorten mag je een heel goed ...

In onze broodbakshop vind je een uitgebreide collectie rijsmandjes / bannetons. Onze rieten rijsmandjes, traditioneel de favoriet van 'artisan' bakkers, zijn van zeer goede kwaliteit en worden gemaakt in de EU. Mandjes van houtvezel werken wat makkelijker voor de beginnende bakker. Beiden gaan jaren mee en van beide soorten mag je een heel goed resultaat verwachten!

Info

Rijsmandjes Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

  • Rijsmandjes riet

    Onze collectie rijsmandjes / bannetons van riet. Riet is traditioneel de favoriet van 'artisan' bakkers. Deze rijsmandjes zijn een met de hand gemaakt natuurproduct. Kleurverschillen en kleine variaties in uitvoering zijn dan ook normaal. Al onze broodbak tools worden vervaardigd binnen de EU.

  • Rijsmandjes houtvezel

    Onze collectie rijsmandjes / bannetons gemaakt van houtvezel. Mandjes van houtvezel werken makkelijk en zijn eenvoudig schoon te maken. Het bakresultaat is net zo goed als met het gebruik van rieten mandjes. Ze zijn echter wel wat kwetsbaarder dan de rieten bannetons in een erg vochtige omgeving. Al onze broodbak tools worden vervaardigd binnen de EU.